כאן תוכלו למצוא תשובות חשובות לשאלות נפוצות שמשתמשים שואלים בנוגע לשירות באתר ובנוגע לתהליך העבודה עימנו.


בכל פעם שהעסק שלך בצומת דרכים משפטית ניתן לפנות ולהשתמש בשירותים המוצעים באתר. אנחנו מנסים לפתח מוצרים שתפורים למידותך בדיוק בהתאם לטפסים חכמים ויכולות אחרות שאנו עומלים עליהם.
כיוון שעורכי דין אשר עמלו ושקדו עומדים מאחורי האתר, הם התאימו את המערכת לצרכים הייחודים של כל לקוח ולקוח. כאשר אתם רוכשים את אחד השירותים אתם יודעים שאתם מקבלים מוצר שעבר בדיקות של עו”ד ולקיחת אחריות בעניין.
תקנון אתר

יש דרישות חוק מסויימות באתרים מסויימים כגון אתרי סחר. אנחנו יודעים לזהות את הפעילות הייחודית של האתר ולכתוב תקנון שמגן על העסק הספציפי
במידה ואתה רוצה להגן על העסק שלך באופן מקסימלי עדיף לשכור שירותי עו”ד ולכתוב תקנון מקצועי שמתייחס לכל פעילות של האתר שלך. יתרה מכך תוכל לחזור לעו”ד בעת הצורך. הוא הכתובת לשינוי עתידי באתר שלך שזקוק להסדרה משפטית.
כאשר אין לך תקנון באתר בעצם אתה משאיר לפרשנות את הזכויות של הגולש באתר. כלומר שכל פעילות של הגולש יכולה להתפרש לרעתך אם לא אמרת אחרת ועל כן רצוי ואף חובה תקנון בכל אתר פעיל. יש מקרים כמו בסליקת אשראי שחברת האשראי מחייבת תקנון אתר טרם התחלת סליקה באתר סחר.
מדיניות פרטיות- מסדיר את המידע הפרטי שנצבר באתר אודות הגולשים. חשוב מאוד להסדיר וליידע את הגולשים בנושא כגון הפעלת תוכנת cookies. תנאי שימוש- בדרך כלל מסדיר מה מותר ומה אסור באתר על ידי גולשים. תקנון אתר- מסדיר את המנויים או הרוכשים שירות מסוים באתר עצמו.
הסכם מייסדים

שותפים רבים מעדיפים לדחות את ההסדרה החוזית בינהם ולראות איך הם “מסתדרים” ולבחון את השותפות. לאחר מכן הם מוכנים “להתמסד” ולהתחייב אחד לשני בחוזה עם זכויות וחובות.
ניתן לייצר הסכם מייסדים בסיסי שהוא מספיק טוב לשותפות בסיסית דרך האתר. אבל אם יש צורך בנושאים יותר מורכבים רצוי לתאם פגישה דרך האתר עם עו”ד ולהתניע תהליך כתבית הסכם מייסדים ייחודי.
הקמת חברה

אתה יכול לפנות לעו”ד שיתניע עבורך תהליך של רישום החברה. הפרטים הנוספים שתצטרך הם מי השותפים ופרטיהם, צילום ת.ז, כמה אחוזים כל אחד מקבל וזהו פחות או יותר. לאחר מכן כבר העו”ד ידאג לכל השאר עד תעודת ההתאגדות
בד”כ רצוי לעשות זאת כבר יחד עם הקמת החברה ועם אותו עו”ד (בד”כ בתוספת תשלום שבכל מקרה תצטרך לאחר מכן). מכל מקום כדאי לאחד את התליכים כי הם כמעט חופפים. לאחר קבלת תעודת ההתאגדות ניתן להתחיל ולמלא את המסמכים של הבנק שגם בהם יש צורך באימות ואישור חתימות על ידי עו”ד.
זכויות יוצרים

ניתן לעשות כן אך רצוי כשיש הפרה בוטה ופוגענית בסמל המסחרי שלכם. טרם סיטואציה כזאת אפשר להסתפק במכתבי התראה לשם הפסקת התופעה ואיסוף את העמדה והכוונה של הצד השני.
לשם שימוש בזכויות יוצרים בתמונה של צלם תמיד מומלץ לקבל אישור מפורש ובכתב על היתר השימוש בתמונה. בעל היצירה קובע כיצד ואיך ישתמשו ביצירה שלו. קח למשל בני זוג שהתחתנו, הצלם נותן להם אישור מסוים (ע”פ הסכם) לשימוש בתמונות. בני הזוג לא יכולים למסחר את התמונות שצולמו על ידי הצל ללא אישורו
ניתן אונליין על ידי עו”ד להגיש לרשם סימני המסחר לרשום סימן מסחרי שלכם במערכת. כמובן שיכול להיות הליך של התגדויות והערות הרשם ולכן דורשות אדם מיומן ובעל ניסיון בתחום.
אם השימוש בשם משמעותי מבחינה מסחרית נסי לשכור עורך דין שיבדוק לעומק את ההגנה החוקית בסימן מסחר. אם השינוי לא יוביל לאובדן רב אז מומלץ להימנע מעימות ישיר מול הצד השני בעניין. רק כדאי לבדוק את אמינות הטענות של הצד השני בעניין רישום סימן המסחרי.

רוצה לשאול משהו?

שאל עכשיו את אחד מעורכי הדין התותחים שרשומים במערכת ותקבל תשובה במייל בהקדם האפשרי!